Zwembadwater en Baking Soda!

Zwembadwater en Baking Soda!

Een goede pH-balans in het zwembad is van vitaal belang. Een te lage of te hoge pH geeſt diverse gezondheidsklachten waaronder huidaandoeningen en infecties. Wanneer het bad verontreinigd raakt door vuil, algen, insecten, urine etc. óf wanneer zure of basische chemicaliën toegevoegd zijn, is het belangrijk om rekening te houden met de pH-waarde van het water. Baking Soda is hét product om de pH te verhogen!

Nog een voordeel van Baking Soda in het zwembad: wanneer je het zwembadwater weg laat lopen, doe dat dan over de stoep en het terras. Daardoor zal het onkruid tussen de tegels verminderen. Gooi het water niet tussen de bloemen, planten of over het gazon, want daar kunnen ze niet tegen.

Baking Soda in het zwembad

Lees hier de volledige informatie m.b.t. Baking Soda voor het zwembad.


Een tip: gebruik pH-strips

Door middel van pH-strips te gebruiken in het zwembadwater, weet je na enkele seconden hoe het gesteld is met de pH-waarde van het water. De strip verkleurt en de kleur kun je dan naast een kleurenstaal met pH-waarden houden om de waarde van deze meting te bepalen.

pH-stripspHpH-strips-strips kun je ook gebruiken voor het meten van stoffen die vlekken veroorzaken; om urine te testen of je zuur-base evenwicht; grond-, vijver- en aquariumwater en bier.

 

De pH-waarde wordt in een schaalverdeling weergegeven. Een balk met de cijfers 1 tot en met 14. Een zuivere, neutrale stof heeft een pH-waarde van 7. Zure stoffen hebben een cijfer onder de 7 en basische stoffen hebben een cijfer boven de 7.

Klik hier om de pH-strips te bekijken

 


Nog maar 1 week!

Aanbiedingen

Deze actie geldt uitsluitend voor bestellingen in de webwinkel. De korting wordt automatisch berekend in de winkelmand.
Bestellingen vanaf €50,- worden gratis verzonden in Nederland, België en Duitsland.


Webwinkel

Bezoek de website en ervaar onze producten: bakingsoda.nl

Volg ons nu ook op Social Media:     Facebook         Twitter

/ Over Baking Soda

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *