Vierdaagse? 40% korting voor de zere voeten!

Vierdaagse? 40% korting voor de zere voeten!

40% korting om de pijn te verzachten

Aanbiedingen

Doe je mee met de (avond)vierdaagse? Dan is het belangrijk de voeten goed te verzorgen met een voetenbad na het lange wandelen. Wij geven nu 40% korting om de pijn te verzachten.

Deze actie geldt uitsluitend voor bestellingen via de webwinkel.
Bestellingen vanaf €50,00 worden gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland.


Ontspanning en verzorging met baksoda, epsomzout en broxozout

 

BaksodaVerzorging voor de vermoeide voeten

Een ontspannend voetenbad doet wonderen bij vermoeide voeten. Vooral wanneer je blaren hebt!

Giet 5 eetlepels baksoda in een teiltje met 1 tot 2 liter water. Verdubbel de hoeveelheid bij het gebruik van meer water. Baksoda verzacht, verzorgt, verschoont en ontsmet de gevoelige huid en blaren.

Voor de minder zere voeten kun je epsomzout of broxozout gebruiken om in het voetenbad te doen. Deze twee mineralen verzachten het water en geven de nodige verzorging. Ook hierbij is de verhouding 5 eetlepels op 1 tot 2 liter water.
Natuurlijk kun je baksoda, epsomzout en broxozout ook met elkaar combineren in het voetenbad.
Tip: maak het voetenbad nóg ontspannender door een (geur)olie er aan toe te voegen.

 

Blaren en wondjes reinigen

Reinig blaren en kleine, ondiepe wondjes zoals snijwondjes of schaafwondjes met een pasta van 3 delen baksoda en 1 deel water. Spoel het na met schoon water en herhaal zo nodig de behandeling tot het wondje schoon is.

Eelt verwijderen

Los 100 gram baksoda op in een liter warm water voor een voetenbad en laat je voeten hier een kwartier in weken. Verwijder vervolgens het eelt met puimsteen of een voetenvijltje.
De baksoda zorgt voor verzachting van de huid waardoor je het eelt makkelijk kunt verwijderen. Je kunt ook direct een pasta van baksoda maken en dit op de eeltplekken wrijven om ze te verzachten voor het verwijderen ervan.

Een ontspannend bad na intensieve beweging en spierpijn

Een heerlijk ontspannend bad is heilzaam bij spierpijn en een vermoeid lichaam. Voeg 7 eetlepels baksoda bij een warm ligbad. Baksoda in het ligbad kan prima gecombineerd worden met badschuim en badolie. Maak er bijvoorbeeld een heerlijk kruidenbad van voor optimale ontspanning.

Epsomzout maakt het badwater heerlijk zacht. Het wordt namelijk ook gebruikt in het badwater bij wellness centra. Voeg 250 gram epsomzout toe aan een gevuld warm bad en combineer eventueel met badschuim of badolie.


Webshop aanbiedingen

Bezoek de website en ervaar onze producten: bakingsoda.nl

Volg ons nu ook op Social Media:   Facebook      Twitter

/ Over Baking Soda

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *