NIEUW: Handgemaakte bruisballen bij Baking Soda NL!

NIEUW: Handgemaakte bruisballen bij Baking Soda NL!

NIEUW
Handgemaakte bruisballen
met 20% introductiekorting!

Vanaf nu zijn handgemaakte bruisballen met pure en natuurlijke ingrediënten verkrijgbaar in onze webwinkel! Heerlijk ruikende bruisballen voor in bad, om zelf te gebruiken en om cadeau te doen!
In deze nieuwsbrief introduceren wij de eerste zes soorten. De bruisballen zijn te vinden in de categorie Persoonlijke Verzorging en in categorie Aanbiedingen.

Onze bruisballen wegen gemiddeld 300 gram, hebben een doorsnede van 9 centimeter waarmee je waar voor je geld krijgt. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten pure en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen van alcohol of andere ingrediënten die niet goed zijn voor de huid. Het is sterk af te raden, maar onze bruisballen zijn zó natuurlijk dat je ze in principe zou kunnen eten (niet doen, hoor!).
Niet voor kinderen onder de drie jaar en niet geschikt voor consumptie.

Binnenkort zullen er meerdere soorten volgen en wordt de collectie uitgebreid. Deze zullen wij ook introduceren in de nieuwsbrief.

Iedere bruisbal wordt goed en afzonderlijk in een eigen doosje verpakt en is dan ook goed beschermd voor verzending.
GRATIS verzending bij bestellingen vanaf €50,-! Ook naar België en Duitsland.

 

Bruisbal French Lavender

Bruisbal French Lavender (300 gr, 9cm doorsnede)
Van €3,95 voor €3,16

Geniet en ontspan van een warm lavendelbad en waan jezelf in de lavendelvelden van Frankrijk. Lavendel heeft een rustgevende en kalmerende werking op lichaam en geest.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

Bruishart Himalaya-Rose

Bruishart Himalaya-Rose (280 gr, 10cm x 10cm x 5cm)
Van €3,95 voor €3,16

Een handgemaakte badbruisbal in de vorm van een hart, gemaakt van puur natuurlijke ingrediënten. Met deze heerlijke rozengeur waan je jezelf in een rozentuin terwijl de oliën en het Himalayazout de huid verzorgen.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

Bruisbal Hibiscus

Bruisbal Hibiscus (300 gr, 9cm doorsnede)
Van €3,95 voor €3,16

Geniet en ontspan van een luxueus warm bad met de frisse en bloemige geur van rode en witte hibiscus. De paarse helft is gemaakt van gedroogde en gemalen rode hibiscusbloem, de zandkleurige helft is gemaakt van gedroogde en gemalen witte hibiscusbloem.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

Bruisbal Eucalyptus-Neem

Bruisbal Eucalyptus-Neem (300 gr, 9cm doorsnede)
Van €3,95 voor €3,16

Eucalyptus opent de luchtwegen en helpt verkoudheid en hoofdpijn te verminderen. Neempoeder is vemengd in de gehele bal en de geur ervan lijkt op groene thee. Een ideale combinatie met de geur van eucalyptus en goed te gebruiken wanneer je weerstand verlaagd is, je verkouden bent of even wilt detoxen in bad.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

Bruisbal Strawberry-Sorbet

Bruisbal Strawberry Sorbet (300 gr, 9cm doorsnede)
Van €3,95 voor €3,16

Een bruisbal met de geuren van aardbei en vanille, alsof je in een bad van Strawberry Sorbet ligt! Wanneer je deze bruisbal ruikt, zou je er in willen bijten, maar dat is sterk af te raden.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

Bruisbal Orange blossom-Cinnamon

Bruisbal Orange blossom-Cinnamon (300 gr, 9cm doorsnede)
Van €3,95 voor
€3,16

Geniet en ontspan van een lekker warm bad met de frisse citrusgeur van oranjebloesem in combinatie met de kruidige en warme geur van kaneel. Een onverwachte, maar heerlijke combi van geuren!

Deze soort is ook verkrijgbaar in een pakketje van vier kleinere bruisballen die per stuk 130 gram wegen en een doorsnede hebben van 6 centimeter.
Van €5,75 voor €4,60

Klik hier om de productpagina te bekijken!


Thee & Accessoires


Webshop aanbiedingen

/ Over Baking Soda

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *