Insectenwerende tips en afgeprijsde producten!

Insectenwerende tips en afgeprijsde producten!

Insectenwerende tips

Baking Soda Arm & Hammer

Baking Soda tegen mieren

Mierennest: Heb je een mierennest dat je wilt verwijderen, strooi dan flink wat baking soda in en over het nest en er wat omheen en giet scheutjes natuur- of schoonmaakazijn erover zodat het gaat bruisen. Wacht een paar tellen tot het schuim wegtrekt en giet er weer wat bij. Dit kun je een paar keer herhalen en je zult zien dat het hele nest verdwijnt.
Mieren in huis: Meng één op één baking soda met poedersuiker in een schaaltje en leg een streep op de plek waar de mieren binnenkomen. De mieren zullen het suiker willen eten, maar eten ook de baking soda en gaan dood.

Insectenspray tegen schimmels en parasieten op planten. Werkt ook tegen de buxusmot!

Benodigdheden:
– 1 theelepel baksoda
– 2 eetlepels afwasmiddel
– 3 eetlepels olijfolie
– 1 liter water

Werkwijze:
Meng eerst de baking soda, afwasmiddel en olijfolie en voeg vervolgens dit mengsel toe aan 1 liter water. Giet dit in een plantenverstuiver en bestuif hiermee de aangedane planten en bloemen. Herhaal dit 2 maal per maand om je planten tegen de parasieten en schimmel te beschermen.


Insectenwerende producten
10% afgeprijsd!

 

Lemon-Eucalyptus olie

 

 

Lemon-Eucalyptus olie 150 ml – Mamado
Van €12,35 voor €11,12

Aromatische lemon-eucalyptusolie van Mamado heeft een citronella achtige geur en werkt goed om insecten weg te houden, zoals muggen. Helpt de luchtwegen te openen en verkoudheid te verlichten. Goed te gebruiken voor in bad, op de huid, om mee te stomen of om de geur te verspreiden in een aromabrander of diffuser.

Klik hier om de productpagina te bekijken

 

Lemongrass olie Mamado

 

 

Lemongrass olie 150 ml – Mamado
Van €10,30 voor €9,27

Lemongrass olie van Mamado is verlichtend voor de luchtwegen, kan als huid- en massage olie gebruikt worden en is heerlijk voor in een warm bad. Ook geschikt om te gebruiken in een aroma diffuser voor een aangenaam frisse geur in de huiskamer en is insectenwerend.

Klik hier om de productpagina te bekijken

 

Lime olie Mamado

 

 

Lime olie 150 ml – Mamado
Van €6,85 voor €6,17

Lime olie (limoen olie) van Mamado heeft een frisse en lichtzoete geur en is daarmee uitermate geschikt voor in een verstuiver of aroma diffuser. De geur is verfrissend, heeft een verkwikkend effect en is insectenwerend. Niet geschikt als consumptie.

Klik hier om de productpagina te bekijken

 

 

Rozemarijnolie Mamado

 

 

Rozemarijnolie 150 ml – Mamado
Van €9,85 voor €8,87

Rozemarijnolie van Mamado verzacht pijn, kramp en vermoeide spieren. Goed te gebruiken als huidolie, haarolie en aromatische olie voor in een aromabrander of diffuser voor een lekkere geur in huis of om insecten te weren.

Klik hier om de productpagina te bekijken

 

 

Pepermuntolie

 

 

Pepermuntolie 150 ml – Mamado
Van €9,25 voor €8,33

Pepermuntolie van Mamado is opwekkend en verhoogt de concentratie. Het verwijdt de luchtwegen bij het stomen, verspreidt een frisse geur in een aromabrander of diffuser en is insectenwerend.

Klik hier om de productpagina te bekijken

 

Salie

 

 

Salie – Nature Essentials
Van €4,30 voor €3,87

Witte Salie (Salvia Apiana) te gebruiken als een intense, kruidige natuurlijke wierook of als smudge-kruid. Is insectenwerend.

Klik hier om de productpagina te bekijken

 

Deze actie loopt t/m zondag 31 mei 2020 en is alleen geldig in de webwinkel.


Maak je wetsuit schoon
met Baking Soda!

Baking Soda Arm & Hammer

Eindelijk kunnen duikers – met een aangepast duikprotocol – weer sportduiken in Nederland. Na een lange tijd kunnen het duikpak, de duikschoenen, handschoenen en kap uit de kast gehaald en weer gebruikt worden.
Echter is het schoonmaken van de duikspullen na het duiken niet altijd even leuk, maar wel belangrijk. Vooral wanneer je in zoet water gedoken hebt, ruikt het allemaal niet zo fris en is het extra belangrijk om het goed uit te spoelen. Baking soda kan daar goed bij helpen!

Het schoonmaken van je duikpak, duikschoenen, handschoenen en kap
Neopreen is een stof die goed behandeld en bewaard moet blijven om het lang mee te laten gaan en is gevoelig voor synthetische middelen. Zoals hierboven beschreven is baksoda een goed alternatief hiervoor en neutraliseert het de zuurgraad en verwijdert daarmee vlekken en nare geurtjes zoals bijvoorbeeld de geur van zoet natuurwater.
1. Vul een bad of een grote bak met lauwwarm/handwarm water en strooi daar 100 tot 200 gram baking soda in en verdeel het in het water zodat het goed opgelost wordt. Gebruik geen heet water, want door de hitte verliest het neopreen zijn flexibiliteit. Laat het neopreen 30 minuten weken. Draai dan het pak, handschoenen en kap binnenstebuiten en laat het nogmaals 30 minuten weken.
2. Mocht er vuil in de rits van het duikpak of duikschoenen zitten, gebruik dan een tandenborstel en schrob het in het baksodawater. Rits het een paar keer open en dicht zodat al het vuil er uit kan.
3. Spoel alles goed af met koud water, van binnen en buiten.
4. Inspecteer of al het vuil er uit is bij de naden, ritsen en de seals.
5. Draai het pak binnenstebuiten en hang het te drogen (maar niet in de zon). Draai het pak weer terug en hang het nogmaals op. Hang het in de kast of vouw het pak losjes en zorg dat het op een plek is waar de temperatuur constant blijft.
6. Om te zorgen dat de duikschoenen fris blijven, kun je baksoda in de droge schoenen strooien gedurende de tijd dat ze niet gebruikt worden. Wanneer je ze weer gaat gebruiken, kun je de baksoda er uit kloppen of met een stofzuiger er uit zuigen.

Vind je de doosjes Baking Soda van Arm & Hammer van 454 gram te klein en vind je het handiger om gebruik te maken van grotere hoeveelheden?
Via de webwinkel https://www.bakingsoda.nl/winkel/ is het huismerk Baksoda verkrijgbaar in hoeveelheden van 500 gram, 1 kg, 2,5 kg, 5 kg, 10 kg, en grootverpakkingen van 25 kg.


Nog één week!

Aanbiedingen

Deze actie loopt t/m zondag 31 mei 2020 en is alleen geldig in de webwinkel.
Bestellingen vanaf €60,00 worden gratis verzonden binnen Nederland met PostNL. Bestellingen vanaf €75,00 worden gratis verzonden naar België en Duitsland met PostNL.
Afhalen is gratis. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00.


Webshop aanbiedingenBezoek de website en ervaar onze producten: bakingsoda.nl

Volg ons ook op Social Media:   Facebook      Twitter

/ Over Baking Soda

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *