50% korting op meerdere schoonmaakproducten!

50% korting op meerdere schoonmaakproducten!

Maak je klaar voor de voorjaarsschoonmaak!

De lente is onderweg en dat het bijna tijd is voor de voorjaarsschoonmaak. Wij hebben een aantal schoonmaakproducten daarom flink afgeprijsd.
Deze acties lopen tot en met zondag 17 maart 2019 dus wees er snel bij!

Aanbiedingen

Baksoda

Aanbiedingen


Schoonmaaktips
milieu- budget- en gebruiksvriendelijk

Allesreiniger

Maak een allesreiniger van 1 theelepel Baking Soda, 1 theelepel groene zeep en een scheutje (citroenzuur)azijn of natuurazijn aanlengen met warm water in een lege sprayflacon zodat het makkelijk te gebruiken en bewaren is.

 

Ontkalken

Een mengsel maken van Baksoda en (citroenzuur)azijn of natuurazijn is hét schoonmaakmiddel om te ontkalken. Vuil en kalkaanslag op badkamermuren en sanitair zijn makkelijk te verwijderen met dit middel.

Douchekop ontkalken:
– 1 deel Baking Soda;
– 4 delen azijn;
– Een plastic zak (boterhammenzakje of pedaalemmerzakje voldoen);
– Een elastiek of een touwtje.
Giet de baksoda en azijn in het plastic zakje en bind dit met een elastiek of touwtje om de douchekop. Laat het geheel een uurtje borrelen. Haal na een uur de plastic zak er af en spoel de douchekop schoon met water.

 

Voegen reinigen

– 65 gram Baking Soda;
– 80 milliliter citroensap;
– 60 milliliter azijn;
– 1,5 liter warm water.
Doe het mengsel in een sprayflacon en spray het op de voegen. Laat het een uur intrekken en schrob het stevig schoon met een oude tandenborstel of een andere kleine borstel.

Luchtverfrisser

Houd de kamer fris met een potje Baking Soda en een aantal druppels aromatische olie naar keuze, bijvoorbeeld lavendel– of patchouli olie.

 

Ovenreiniger

Verdeel baksoda gelijkmatig over het oppervlak, spray er warm water overheen en laat het een nacht staan. De volgende dag kun je het makkelijk met een doek of sponsje verwijderen. Mocht het nodig zijn om wat meer te schuren, dan kun je ook nog grof Himalayazout met baksoda mengen. Voor het hardnekkig vuil kun je eventueel de allesreiniger gebruiken dat hierboven beschreven staat.

 

Waterkoker en koffiezetapparaat ontkalken

Waterkoker:
Bedek de bodem met citroenzuurpoeder en vul de waterkoker tot de aangegeven maximale hoeveelheid met water en zet de waterkoker aan. Zodra deze klaar is, giet je het water met opgeloste citroenzuurpoeder weg. Spoel de waterkoker af en vul opnieuw met schoon water en laat het koken. Alle aanslag is verdwenen als sneeuw voor de zon en de waterkoker blinkt als nieuw!

Koffiezetapparaat:
Doe ongeveer 3 eetlepels citroenzuurpoeder in het waterreservoir en vul het met heet water. Laat het apparaat volledig doorlopen. Vul het daarna met schoon water en laat het opnieuw doorlopen, eventueel twee maal om er zeker van te zijn dat er geen citroenzuurpoeder achter gebleven is.

 

ZeolietVerzorg uw huisdieren met zeoliet

Zeoliet is een 100% natuurlijk vulkanisch kleimineraal en draagt op een groot aantal manieren bij tot een schoner en veiliger milieu. Het heeft o.a. het vermogen om giftige en schadelijke (organische-) stoffen en zware metalen uit bodem, water en lucht te absorberen en te binden.

Zeoliet kan herbruikt worden door het schoon te wassen met baking soda. Zo is zeoliet dus ideaal voor verschillende dieren en doeleinden in huis te gebruiken!

Katten
Vervang de normale kattenkorrels voor zeoliet om de kattenbak droog, fris, ammoniak- en geurvrij, en vooral hygiënisch te houden. Het zorgt ervoor dat alles in de kattenbak goed geabsorbeerd wordt, inclusief nare geurtjes, en het stoft niet. Voor een goed resultaat om de kattenbak geurvrij te houden kan zeoliet goed gecombineerd worden met baking soda.

ZeolietVissen
Zeoliet is het meest gebruikte filtermedium voor koivijvers en aquaria. Het wordt gebruikt om ammoniak, fosfaten, metalen, organische afvalproducten of geneesmiddelen uit het water te absorberen. Zeoliet wordt in de bioloog van een aquarium gedaan om de zuurtegraad in het water te neutraliseren en het water te filteren. Hierdoor wordt het water in het aquarium kraakhelder!
Elke gram zeoliet zal ongeveer 2 mg ammonia absorberen. Dus 1 kg zeoliet zal zo’n 2 liter ammonia opnemen.

Vogels
Een zeer goed absorberende bodembedekking voor vogelkooien en volières. Zeoliet absorbeert ammonium uit de ontlasting, wat ruikende verblijven voorkomt. In tegenstelling tot schelpenzand blijft het goed liggen in lades van kooien, doordat het meer massa heeft. Een natuurlijk middel ter vervanging van iedere willekeurige bodembedekking.


Nieuwe producten!
20% introductiekorting

 

Badschuim rozemarijnKruidenbadschuim Rozemarijn 500 ml 
Van €1,85 voor €1,48

Kruidenbadschuim met rozemarijngeur voor een heerlijk ontspannend en revitaliserend bad.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

 

 

Badschuim melisse sinaasappelKruidenbadschuim Melisse en Sinaasappel 500 ml 
Van €1,85 voor €1,48

Kruidenbadschuim met melisse en sinaasappel voor een heerlijk verfrissend en verkwikkend bad.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 

 

 

TijgerbalsemTijgerbalsem uit China 3 gram 
Van €1,85 voor €1,48

Verkoelende Tijgerbalsem. Effectief tegen hoofdpijn, verstuiking en spier- en gewrichtspijn, helpt tegen jeuk, kalmeert de huid en verlicht de verkoudheid.

Klik hier om de productpagina te bekijken!

 


Webshop aanbiedingen

   Facebook    Twitter

/ Over Baking Soda

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *