30% korting op alles! Black Friday-weekend & Cyber Monday!

30% korting op alles! Black Friday-weekend & Cyber Monday!

Het hele weekend lang én op maandag!

Webwinkel Baking Soda NL

Profiteer nu het héle weekend lang – van Black Friday tot en met Cyber Monday – 30% korting op het hele assortiment en GRATIS verzending vanaf €50,-.

Klik hier om naar de webwinkel te gaan!

Deze actie loopt van vrijdag 29 november 2019 t/m maandag 2 december 2019
en is alleen geldig in de webwinkel.
Bestellingen vanaf €50,00 worden gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland met PostNL.


Onze nieuwe jaarkalender van 2020!

We zijn alweer in het laatste kwartaal van 2019 aangekomen. Daarom presenteren wij graag onze nieuwe jaarkalender van het jaar 2020! Deze krijg je als presentje van Baking Soda NL bij bestellingen van €75,00 en meer.

Koop je voor minder dan €75,00 maar wil je toch de kalender van het nieuwe jaar?
Deze is verkrijgbaar in de webwinkel voor slechts €2,75 per stuk.

Baking Soda Jaarkalender 2020


Infotheek

Wist je dit al over Baking Soda?

Wij krijgen heel veel vragen over de (biologische) zuiverheid van de Arm & Hammer Baking Soda die wij verkopen. We willen graag nader ingaan op deze materie en inzicht bieden.

Baking Soda

Ten eerste willen we verduidelijken dat een product wat biologisch genoemd en aangeboden wordt een keuring van SKAL heeft moeten doorstaan. Aangezien Baking Soda van Arm & Hammer een puur natuurlijk product is dat in Amerika al meer 100 jaar wordt gemaakt, valt er weinig aan te keuren om het biologisch aan te bieden. Het is een zuiveringsproces van zout wat in de natuur voorkomt.

Er zijn 3 soorten bronnen voor Baking Soda.
1. Nahcoliet, dit is een gesteente met 100% natriumbicarbonaat (baking soda), maar zo zeldzaam dat het niet voor productie wordt gebruikt.
2. Trona, dit is een gesteente waarin 17% natriumbicarbonaat zit.
3. Natriumbicarbonaat die volledig wordt samengesteld uit een chemisch procedé (de basisstoffen hiervoor zijn overigens wel natuurlijk).

Baking Soda van Arm & Hammer uit Amerika heeft haar natriumbicarbonaat voornamelijk uit trona. De Baking Soda uit Azië (die korreliger is dan de Amerikaanse versie) wordt wel volledig chemisch samengesteld; in de wereldhandel ook wel grappig aangeduid als Peking Soda. Nu is chemie niet direct onnatuurlijk wanneer de grondstoffen daarvoor natuurlijk zijn en er geen schadelijke stoffen in het product zitten of in het milieu terechtkomen. Processen in het menselijk lichaam en fotosynthese zijn ook voorbeelden van chemie.

Arm en Hammer uit Amerika is overigens één van de eerste bedrijven die bezig was met een verpakking die veel minder belastend is voor het milieu. Als sinds 1923 gebruiken zij biologisch afbreekbaar en gerecycled karton voor de verpakking van Baking Soda.

In onderstaande brief van de fabrikant van een aantal jaar geleden staat vermeld dat het product zuiver is en zuiver geproduceerd is. Het product bevat dus ook géén aluminium en er is ook geen aluminium gebruikt in het productieproces. Een bevestiging aan de klant voor iets wat een onnodige toevoeging zou zijn!


Webshop aanbiedingen

Bezoek de website en ervaar onze producten: bakingsoda.nl

Volg ons ook op Social Media:   Facebook      Twitter

/ Over Baking Soda

Berichten

Nog geen berichten

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *